filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:

skihelm kopen bij skihelm.nl net als tom coronel | ski helm van topmerken

Skihelm kopen van Topmerk? » Ski helm in Meer dan 250 soorten!

Een Skihelm is niet alleen veilig 

Draag een Skihelm, want Skiën en Snowboarden is niet ongevaarlijk en niet alleen bij race skiën. Er zijn steeds meer verwondingen en ook op de vlakke piste komt dat voor. Dat kan komen door een verkeerde inschatting van jezelf of van een ander. Om hoofdletsel te voorkomen moet je altijd een ski helm dragen, op de ski piste of in de diepe sneeuw. Ondertussen is het dragen van de wintersporthelm de standaard geworden. Tegenwoordig gaat bijna niemand meer zonder wintersport helm van de piste, want dan val je echt op. In de Alpenlanden draagt naar schattingen meer dan 90% al een Ski helm, al blijft Frankrijk nog wat achter. Maar een helm beschermt natuurlijk niet alleen je hoofd, ze zijn ook lekker warm en comfortabel. Bovendien zijn skihelmen verkrijgbaar in vele soorten en kleuren en maak je met een ski helm je skioutfit ook helemaal af!

Skihelmen zijn er als unisex model (voor Dames en Heren), maar ook voor Dames alleen b.v. met  Swarovski steentjes op de helm. Daarnaast hebben we de kinderskihelm, die nu voor kids in veel skilanden verplicht is. We hebben de ski helm van de volgende Topmerken: Slokker, CP, Kask, Uvex, Osbe, Casco, Mango.

Skihelm met Bril of Skihelm met Vizier? 

Wanneer je bij je Skihelm een passende Skibril wilt kopen, dan is het belangrijk dat ze goed op elkaar aansluiten. Want als de aansluiting niet goed is, ziet het er vreemd uit, kan er lucht binnenkomen en zal de skibril gaan beslaan. Ook erg onaangenaam natuurlijk als er telkens lucht binnenkomt als je net lekker van de piste gaat.

Het beste is dan ook om altijd de skibril en skihelm aan te schaffen van hetzelfde merk. Dan weet je zeker dat de aansluiting goed is, want daar is in de fabriek natuurlijk al naar gekeken. Heb je nog geen skihelm met bril, overweeg dan ook een Vizierhelm. Dit type skihelm is sterk in opkomst de laatste tijd vanwege de vele voordelen ook de skihelm van de toekomst.skihelm met bril of skihelm met vizier met zijn vele voordelen

Met zo’n vizierhelm heb je een veel beter zicht, het vizier drukt niet in het gezicht als een skibril en het is skihelm en skibril in één dus je kan de skibril ook niet meer kwijtraken. Zo sla je dus 2 vliegen in één klap! Ook zeker de oplossing voor wintersporters die een bril dragen, want die kunnen de bril gewoon ophouden achter het vizier. Een Skibril is dan vaak niet ideaal omdat die niet goed over je bril past of je bril in het gezicht drukt. Wil je toch het liefste een Skibril, kies dan een voor een skibril OTG (Over the Glasses.)

Skihelm passen – wanneer zit die goed?

Een Ski helm heb je de hele dag op, als je van de piste suist. Het is dus heel belangrijk dat de ski helm ook echt lekker zit, want anders ga je weer liever zonder. Als je de helm op je hoofd zet, dan moet de voorkant van de helm circa 2 cm boven de wenkbrauwen worden geplaatst. Als de helm gepositioneerd is, probeer dan eerst de maat te finetunen met het draaisysteem aan de achterzijde van de ski helm. Vaak draai je de maat strakker met de klok mee en tegen de klok in om hem natuurlijk weer losser te zetten. Zit de wintersporthelm naar het zin, kijk dan of er geen ruimte zit tussen je hoofd en de helm.

Wannneer de maat goed is afgesteld, beweeg dan je hoofd en dan mag de skihelm  niet verschuiven. Zonder kinbandje moet de ski helm zelfs blijven zitten als je je hoofd omlaag houdt. Maar je mag geen drukpunten op je hoofd voelen, niet te los zitten en zeker niet de achterkant van de nek raken, want dat kan zelfs gevaarlijk zijn. 

skihelm passen bij skihelm.nl - maak snel een afspraakBij het passen van verschillende skihelmen merk je dat sommige helmen een betere pasvorm hebben. In Europa hebben de meeste mensen een wat ovaal hoofd en in b.v. Azië een wat ronder hoofd. De Skihelmen die wij verkopen zijn van topmerken en worden alleen gemaakt in Europa, omdat deze pasvorm het beste bij ons past. Voor brildragers is het extra belangrijk dat er bij de oren voldoende ruimte is voor het montuur van de bril.

Mensen die lang haar hebben kunnen het beste bij het passen de haren los dragen of in een lage staart. We helpen je graag bij het passen van de helm, maak dan eenvoudig online een afspraak.

Meer informatie nodig over een skihelm? 

Heb je toch nog vragen over een skihelm, neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan via de telefoon, email, chat of via het contactformulier. 

Waarom een Skihelm kopen bij Skihelm.nl ?

Ski helm kopen met Top Service 

  • Passen van ski helm mogelijk in het midden van het land (op afspraak)
  • De helm kun je dezelfde dag nog gratis halen (hart NL) of bezorgd in 1-2 dagen! 
  • Ski helm Bezorgd op een Dagdeel naar wens, te kiezen na bestelling 
  • Skihelm Niet goed? - Gratis Ruilen in 14 dagen of geld terug 
Wil je de ski helm kopen online en graag nog dezelfde dag afhalen? Dat kan bij Skihelm.nl in Nieuwerbrug a/d Rijn aan de A12 tussen Utrecht en Rotterdam. Geef het afhalen van een helm wel even door, want sommige skihelmen liggen in een magazijn op een andere locatie, wat wat langer duurt. Wil je liever laten bezorgen? Dat kan, de helm wordt binnen NL en Belgie bezorgd binnen 2 werkdagen voor maar € 4,90. Is de bestelling > € 150,- dan bezorgen we de skihelm gratis bij je. 

Skihelm.nl is Dé Nr 1 in Topmerken voor de wintersporter!  

Ga je binnenkort weer op wintersport, maar heb je de skiuitrusting nog niet op orde? Dan is Skihelm.nl de online winkel voor jou, want nergens vind je een groter aanbod Topmerken op voorraad, tegen scherpe prijzen! Naast een coole, comfortabele Ski helm, kun je bij ons ook terecht voor een Skihelm met Vizier, een Skibril (ook OTG) of ski accessoires, zoals een handige skihelmtas. We hebben als online skihelm winkel zelfs meer dan 150 soorten Vizierhelmen voor Dames, Heren en Kind. Ook van de Skihelm met Meekleurend Vizier hebben we vele soorten, zo ben je klaar voor elk weertype.) De vizierhelm is ook helemaal Ideaal voor Brildragers, want die houden de bril gewoon op!  

Je kunt bij ons wintersport producten kopen van topmerken: Alpina, Casco, Bollé, CP, Kask, Mango, Slokker en Uvex. De skihelm online kopen gaat heel makkelijk en snel en we bezorgen snel in de volgende steden binnen 2 werkdagen: amsterdam, eindhoven, tilburg, utrecht en zwolle.
 
Dus wil je een skihelm kopen van een topmerk, bestel je ski helm dan eenvoudig online op skihelm.nl 


Beste bezoeker Let op:

We zijn de website aan het bijwerken wat even kan duren.
We verwachten dat morgen alles weer te bestellen is.

Vriendelijk bedankt voor je geduld en tot dan!

Team Skihelm.nl