filter_list

Filter

skihelm met vizier topmerken van ons

cp skihelm met vizier kopen - beste skihelm met vizier brildragersmango skihelm met vizier kopen - groot aanbod mango skihelmen met vizierslokker skihelm met vizier kopen - slokker skihelmen met vizier - bakka - raider - raider prokask skihelm met vizier kopen - klass shadow - klass elite pro - kask classosbe skihelm met vizier kopen - osbe skihelmen nederlandCasco Skihelm met Vizier kopen   skihelm met vizier uvex kopenWeergave:

De Skihelm met Vizier - Dé Skihelm van de Toekomst !

De Skihelm met Vizier is duidelijk de skihelm van de toekomst, door zijn vele voordelen. Niet voor niets hebben steeds meer bekende skihelm merken nu de skihelm met vizier in het assortiment. En dit aanbod wordt steeds groter, met ook een steeds grotere keuze in soorten Skihelm Vizier. Skihelmen met vizier zijn er voor dames, heren als unisex model of echt voor Dames, b.v. met Swarovski. Ook de Kinder Skihelm met Vizier is in opmars, omdat er door gebruik van laptop en smartphone steeds meer kinderen met een bril zijn.

cp camulino - kinder skihelm met vizier kopen - skihelm mit visier kinder kaufen 3

Op dit moment kun je van de volgende skihelm topmerken een vizierhelm kopen: Alpina • Casco • CP • Uvex • Slokker • Kask • Mango • Bollé • Osbe en Brunotti. De merken CP, Slokker en Kask maken zelfs alleen maar de skihelm met vizier en hebben hier de focus op. Dé Marktleider in de Alpen CP, maakt zelfs al meer dan 15 jaar alleen Vizierhelmen en is zeker dé Nr. 1 Skihelm voor Brildragers! Dit omdat het skihelm vizier veel ruimer voor de Bril langs draait dan andere merken. Tom Coronel, Paulien Zwart en hun kids hebben een CP Skihelm en zijn daar erg blij mee. Tom heeft de CP Camurai en Paulien de CP Cuma Cashmere, Skihelm met Meekleurend Vizier.

Skihelm met Bril of Skihelm met Vizier?

Skihelm met of zonder Vizier?

Voor wintersporters die twijfelen over een Skihelm met of zonder Vizier hebben we de voor- en nadelen omschreven. De  Skihelm met Vizier is zeker de ideale Skihelm voor Brildragers, maar ook voor de skiër zonder bril heeft een vizier helm grote voordelen. Het Skihelm Vizier is wat groter dan een skibril en zal in het begin even wennen zijn, maar eenmaal op de piste wordt dat zijn grote kracht. Schrik je van de prijs? bedenk dan wel dat het een skihelm met bril is. Het enigste nadeel volgens ons kan zijn dat je misschien net een nieuwe Skibril hebt gekocht. Misschien kan je dan een ander gelukkig maken! Hieronder de Voordelen van de Skihelm met Vizier.

Skihelm met Vizier Voordelen

•    Prachtig Panorama zicht, veel breder dan bij een Skibril (geen framerand.)
•    Perfecte Skihelm voor Brildragers, want die kunnen Bril gewoon ophouden.
•    Het ski helm vizier en je bril beslaat niet door voldoende ventilatie achter vizier.
•    Een Vizier zit heerlijk en voel je bijna niet, terwijl een skibril in je gezicht drukt
•    Het skihelm Vizier sluit altijd goed aan, bij de skihelm met bril is dat vaak minder 
•    Een Skihelm Vizier geeft je gezicht een betere bescherming bij een ski ongeval
•    Skihelm Vizier is ook los te koop en snel te wisselen voor ander Weer & Look
•    Helm Vizier is snel te openen & sluiten, b.v. genieten met zonnig weer in de lift  
•    Je kunt de Skibril niet meer verliezen, of vergeten na het eten of de apres ski!
•    Makkelijk bij het opzetten want je hebt niet langer een losse Skihelm met Bril

Dus de Skihelm met Vizier is voor veel mensen de ideale skihelm! Ben je al overtuigd, ga dan hier direct naar ons grote aanbod van meer dan 100 Skihelmen met Vizier. Wil je liever de skihelm passen? Geen probleem maak hier een afspraak en we helpen je graag! Bij het passen kun je dan zelf ook het juiste Skihelm Vizier kiezen.

Skihelm met Vizier Dames | Skihelm met Vizier Heren | Skihelm met Vizier Kind | Skihelm met Vizier Aanbieding

Skihelm Vizier - Voor elk Weertype of Look

Skihelm Vizier - Categorie Lens

Bij een Skihelm Vizier is er net als bij een Skibril keuze in soort, kleur en categorie. De lens van een helm vizier wordt onderverdeeld in categorieën, zo kun je makkelijk zien voor welk weer het geschikt is. De lenscategorie zie je hieronder, waarbij het percentage aangeeft hoeveel % van het zonlicht door het ski helm vizier wordt gefiltert (Lichtdoorlatendheid.) Het helm vizier beschermt je net als een skibril tegen UV-licht en ook Sneeuwblindheid.

categorie skibril en vizier van skihelm

Skihelm Vizier - Kleur Lens

Bij een Skihelm Vizier is er veel keuze in lens kleuren. Doordat je een vizier ook kunt wisselen, kun je het helm vizier aanpassen voor ander weer of als je een andere look wilt. Zo is een kask helm vaak standaard uitgerust met een zilver kleurig vizier, omdat dat mooier staat. Veel mensen kopen er dan een oranje vizier bij voor de kask helm. Hieronder een overzicht van de verschillende lenskleuren en het weertype waavoor het geschikt is.

Zonnig weer – zwart, grijs, zilver, bruin helm vizier
Bewolkt weer – blauw, paars, rood helm vizier
Mist & sneeuw – geel, oranje of transparant helm vizier

LET op: Bij sommige skihelm merken is geen los Skihelm Vizier verkrijgbaar, wat je erg beperkt in mogelijkheden!

Skihelm met Meekleurend Vizier of toch ander Skihelm Vizier?

Vaak is een skihelm met Vizier standaard uitgerust met een Oranje Vizier (goedkoop) met weerstands categorie 2. Als het skihelm vizier is uitgevoerd met een spiegel (Mirror) coating, dan blokt dit de zon en kun je het vizier dus ook met zonnig weer gebruiken. Bij veel skihelm merken kun je een los Skihelm Vizier erbij kopen, b.v. zilverkleurig voor mooi weer. BIj een kask helm zit vaak standaard een zilverkleurig Vizier erop voor mooi weer, omdat het mooier staat bij de skihelm. Veel mensen kopen dan ook bij een kask helm er een los oranje vizier bij.

De Skihelm met Meekleurend Vizier (fotochroom) is erg populair, waarbij het vizier bij Zonnig weer automatisch donkerder wordt. Voor wie het beste wil hebben de skihelm merken CP en Slokker zelfs een Skihelm met Meekleurend Vizier die ook Polariserend is. Ideaal want het geeft veel meer scherpte op de piste en haalt vervelende schitteringen weg. Bij CP heb je de grootste keuze, met een los Skihelm Vizier in wel 18 soorten en een Meekleurend & Polarizerend Vizier in 4 soorten! Bij ons kun je ook een CP Skihelm passen en kiezen welk helm Vizier je erbij wilt, dat kunnen we naar wens aanpassen!
CP Skihelm met vizier meekleurend - CP skihelm vizier los grootste keuze

Skihelm met vizier test

Een skihelm met vizier test is er helaas nog niet veel. Wel kunnen we vanuit onze ca.10 jaar ervaring, opgedaan bij vele skihelm merken, aanraden wat volgens ons de beste skihelm met vizier is. De CP Skihelm [spreek uit: si-pi] is volgens ons de beste skihelm met vizier op de markt. Dit Zwiserse Skihelm merk maakt al ruim 15 jaar alleen de Skihelm met Vizier en heeft daar duidelijk de focus op. Aan alles is gedacht en van topniveau. Een fantastische pasvorm, styling en de keuze in types en kleur skihelm is enorm. Voor elke ski-outfit is er een bijpassende kleur.

Daarnaast is er ook de keuze uit meer dan 15 soorten Skihelm Vizier voor ander Weer of Look! Zo heb je b.v. de skihelm met meekleurend vizier in meer dan 5 soorten, want niet iedereen vind een roze lenskleur prettig. Ben je brildrager? CP is dé Nr.1 Skihelm met Vizier voor Brildragers, want het vizier draait ruimer voor de bril langs dan bij andere skihelm merken. De afdichting van het Skihelm Vizier is perfect rondom aangebracht tegen indringen van wind & sneeuw. CP Skihelmen zijn zeer Veilig & Licht, de Voering is uitneembaar en de Ventilatie regelbaar. 

CP is binnen de Benelux nog niet erg bekend, maar in de Alpen is CP marktleider! Kijk alleen maar eens hoeveel winkels er in Oostenrijk en Zwitserland zijn, die de CP Skihelm verkopen. Ook de Ski legende Daniel Mahrer en de bekende auto coureurs Tom Coronel en Gerhard Berger kozen voor een Skihelm met Vizier van CP! Zie voor meer info & inspiratie onze CP paginahet en ons Skihelm Blog op skihelmen.nl met koop tips voor een Skihelm!

Tom Coronel laat in onderstaande video zien waarom de CP Skihelmen met Vizier uniek zijn.

Snowboard helm met Vizier

Tussen een skihelm en snowboardhelm zit niet echt een groot verschil, hooguit dat een snowboardhelm vaak iets minder ventilatie gaten heeft. Een speciale snowboard helm met vizier was tot kort niet op de markt, maar vanaf komend seizoen is er de CP Snowboard helm met Vizier, de CP Carachillo. Vanzelfsprekend ook als skihelm te gebruiken, maar dit type Skihelm heeft een net iets sprortiever design en vizier en is er in diverse trendy kleuren.

Skihelm met Vizier voor Brildragers ideaal !

De Skihelm met Vizier voor Brildragers is ideaal, want brildragers kunnen gewoon de bril ophouden. De bril zal niet beslaan doordat er achter het vizier voldoende ruimte is om te ventileren. Je hebt ook de Skibril voor Brildragers (Skibril OTG) maar zo'n skibril voor brildragers zal eerder beslaan, drukt in het gezicht heeft geen prachtig breed panorma beeld.

Wij raden de CP Skihelm met Vizier voor Brildragers aan, omdat deze ruim voor je bril langs draait. Dit gaat bij andere merken vaak niet zo makkelijk.


Skihelm met Vizier kopen? Natuurlijk bij Skihelm.nl !

TopService bij Skihelm.nl

  • Skihelm Passen (op afspraak) mogelijk in het hart van Nederland
  • Skihelm afhalen kan (geef het wel aan) of bezorgd in 1-2 dagen!
  • Bezorgd wanneer je het wil, te kiezen na je skihelm bestelling
  • Toch niet goed? - Gratis Ruilen - 14 dagen retourrecht / geld terug
  • Echte Top Service, 98% van onze klanten beveelt ons aan!

Skihelm afhalen op zelfde dag kan!

Wil je de Ski helm kopen en nog op dezelfde dag halen? Dat kan bij in Nieuwerbrug (Zuid-Holland). Geef dit wel even door, want sommige skihelmen liggen op een andere locatie. Nieuwerbrug ligt aan de A12 in hart Nederland tussen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Den Haag. Je Ski helm wordt Bezorgd in Nederland en België in 1-2 werkdagen voor maar € 4,90 en gratis > € 150,- en ruilen van skihelm is gratis.

Dus, zoek je naar de beste skihelmen met vizier? Ga dan een Skihelm met Vizier van een Topmerk kopen bij Skihelm.nl en passen kan, we helpen graag!


Beste bezoeker Let op:

We zijn de website aan het bijwerken wat even kan duren.
We verwachten dat morgen alles weer te bestellen is.

Vriendelijk bedankt voor je geduld en tot dan!

Team Skihelm.nl